Skip to main content
search
0

Verzending en retourneren

Verzenden
Vanaf het moment dat je een bestelling plaatst, streven we ernaar om je bestelling zo snel mogelijk op het door jou aangegeven adres te laten bezorgen. De levertijd is circa 5 werkdagen.
Vanaf 100 euro betaal je geen verzendkosten.
Zodra je pakket door Lots of Joy is verzonden ontvang je een track&trace code, waarmee je jouw pakket kunt volgen. Voor het verzenden maken wij gebruik van de service van PostNL.

Retourneringsbeleid
We hopen uiteraard dat je tevreden bent over jouw aankoop! Helaas kan het gebeuren dat je de bestelling (gedeeltelijk) wilt retourneren.

Je hebt 14 dagen de tijd om het product bij Lots of Joy aan te melden voor retour, gerekend vanaf de datum waarop je de bestelling hebt ontvangen. De retourzending dient vervolgens binnen 14 dagen retour verzonden te zijn.

Neem contact op met onze klantenservice door ons een e-mail te sturen.
Vermeld in de mail je naam en ordernummer voor een snelle afhandeling. Wij streven ernaar om binnen 1-2 werkdagen jouw mail te beantwoorden.
Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van het herroepingsformulier. Deze dien je uit te printen en mee te sturen met je retourzending.

De kosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening. We raden je aan om de retourzending te voorzien van een track&trace code, omdat wij niet aansprakelijk zijn als het pakket kwijtraakt.

We nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat worden geretourneerd. Beschadigde en/of gebruikte items zullen worden teruggestuurd en niet als retour worden verwerkt.
Oorbellen, body’s en artikelen in de sale mogen niet geretourneerd worden.  

Close Menu